ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Zodyak'a göre en iyi aile partneri olan burçlar! Aslan-Terazi, Akrep-Balık…

Astroloji mutlu aile tablosu hakkında varsayım yapabilir. Çünkü bazı burçlar adeta birbiri için yaratılmış gibidir. Güven, sevgi ve saygı üçlüsünün yanında burçlar partnerinizi bulma konusunda yardımcı olabilir.

16 Ekim 2024 Çarşamba 14:45 | Son Güncelleme:
Zodyak'a göre en iyi aile partneri olan burçlar! Aslan-Terazi, Akrep-Balık…

Doğru partneri bulmak zordur. Astroloji bize çiftlerin uyumu konusunda rehber olabilir. Elbette ilişki uyumunu tek belirleyen şey burç değildir. Güven, iletişim ve saygı her şeyin önündedir. Önemli olan burcunuz ne olursa olsun sizi seven ve ne olursa olsun sizi destekleyen birinin yanınızda olmasıdır. İşte ilişkilerde burç uyumu...

BURÇLARDA AŞK UYUMU

Astroloji iyi bir aile için hangi burçların birbirine uyduğu hakkında fikir veriyor. İşte Zodyak'a göre en iyi aile partneri olan burçlar...

Aslan ve Terazi

Aslan neşe getirirken Terazi denge katar. Aslanın liderliği, Terazinin nezaketi ilişkiye saygınlık katar. Bu ikili sevgi dolu ve mutlu bir aile olabilir.

Akrep ve Balık

Astrolojinin sorunlu burcu diye tanımladığı Akrep burcu Balık burcunun duygusallığıyla bir araya geldiğinde derinlik ve gizem coşar. Akrep sadıktır, Balık anlayışlıdır. Birlikte sevildiğini hisseden, desteklendiğini dile getiren bir ikili olurlar.

İkizler ve Kova

Öğrenmeyi seven İkizler Kovanın zekasıyla yan yana geldiğinde keşifçi olurlar. İkizler konuşkan ve meraklıdır. Kova özgür ruhludur. Birlikte fikirlerin ve yeniliklerin uçuştuğu bir aile olurlar.

Başak ve Oğlak

İkisi de sorumluluk sahibidir. Başak detaycılığı Oğlak disipliniyle bir araya geldiğinde ortaya hedefe ulaşan bir aile çıkar. Sorunsuz bir evlilik olabilir.

Koç ve Yay

Enerji, cesaret, mizah, keşif... Bu iki burcun şifreleri tam olarak bu kelimelerdir. Koç ilişkiye enerji getirirken Yay iyimserlik, mizah ve bilginlik katar.

Gökyüzünde kasırga gibi estirecek! Koç Dolunayı gümbür gümbür: Paralı İkizler, aşık Yengeç, işkolik Koç